Smycken

På denna sida hittar du exempel på smycken gjorda av LODs formgivare. Mycket mer finns att se i butiken och att söka efter i vårt nyhetsflöde. Först på sidan finns ett galleri med halssmycken, sedan följer ringar, örhängen, broscher och armband.

Halssmycken

Ringar

Örhängen

Broscher

 Armband

Saknar du något? Välkommen till butiken.

14 svar på ”Smycken”

  1. Tack så mycket Marie-Louise. Vi är mycket glada över den, vi har byggt den på en plattform som gör det enkelt för oss att själva lägga in nya bilder på föremål varefter vi gör dem på LOD. Det är mycket tillfredställande, eftersom det händer nya saker i vår verkstad och i galleriet hela tiden. Det blir LOD 🙂

   Ha det gott

 1. Hej!

  Jag letar efter en vigselring som ska matcha min förlovningsringen. I mina tankar tänker jag e ”tung” alliansring. Har en kollega dom köpt sina ringar hos Er. Min förlovning är special designad från min guldsmed nere i Skåne, så den vill jag gärna ha kvar;)

  Tänker komma förbi Er på torsdag fm.

  Med vänliga hälsningar;

  Pernilla

  1. Du är välkommen, det är jag som har butiken. Det blir intressant att se den ring du har och då brukar det bli tydligt vad som passar 🙂

   Vi ses
   Klara

 2. Hej!
  Vilka fantastiska smycken!
  Jag har ’gammalt guld’ i form av trasiga smycken osv som jag skulle vilja ha något nytt smycke av, helst en ring. Jag skulle vilja ha lite mer information kring hur det går till, vad som är möjligt att göra osv. Bor i Skåne så jag har lite svårt att kika förbi i det närmaste.

  Hälsningar

  Marlene

  1. Hej Marlene.

   Det är helt klart möjligt att göra, det går att återanvända ditt guld. Fundera lite på vad du tycker om av det du ser, vi är som du har sett sju personer och alla har en egen stil 🙂 Kontakta sedan en av oss så tar vi det därifrån, du kan antingen mejla eller ringa till LOD. För oss är det intressant att veta vad du tycker om och hur mycket material du har. Då kan vi påbörja diskussionen och ev ses så småningom eller sköta det via telefon epost och post.

   Vänligen
   Klara

 3. Hej!
  jag är ute efter en brosch till en ung norsk flicka som kommer att få en norsk folkdräkt i konfirmationspresent. Gör ni broscher för detta ändamål? Det får gärna vara en ny tolkning av en brosch till en folkdräkt. Jag tänker mig att den får kosta max 1500 kr och den måste vara färdig till 20/6.

  med vänlig hälsning
  //Monika
  072-1733124

  1. Hej Monica.

   Javisst kan vi göra något sådant. Det handlar bara om att komma fram till modell. Vi har även flera färdiga broscher.
   Det bästa är att vi kontaktar dig via telefon.

   Vänligen
   Klara/LOD

  1. Hej. Den kostar 2000kr. Finns med mindre och mer dekoration och det påverkar priset. Välkommen, Klara/LOD

 4. Hejsan!
  Jag undrar om ni har Erik Tidängs smycken och i så fall om hans hänge (nyckelpiga) går att köpa hos er? Samt till vilket pris?
  Vänliga hälsningar

  1. Hej!
   Ja, Erik är en del av LOD och både han och hans smycken finns hos oss! Har han inte en nyckelpiga färdig går det att beställa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.