En om dagen, vernissage på Galleri LOD.

Ringar av Pernilla Sylwan, En om Dagen.
Silverringar av Pernilla Sylwan, En om Dagen.

Pernilla Sylwan visar 365 föremål gjorda 091011-101010
En om dagen. I ett år. Det blir 365 stycken! Som ett sätt att komma igång igen efter mammaledigheten gav Pernilla Sylwan sig själv uppgiften att göra ett föremål varje dag i ett helt år. Hon satte upp tydliga regler för hur det hela skulle gå till.

– Jag kommer att göra ett verk om dagen i ett år med start 091011. Det måste vara nytt – något jag inte gjort förut. Ett slags dagbok alla dagar, utan undantag. Vilket material som helst, vilken typ av föremål som helst det kan det kan vara hur skissartat som helst. Allt skall påbörjas och avslutas samma dag blir jag inte klar får jag lämna det ofärdigt. Projektet avslutas 101010.

Projektet har levt ett parallellt liv på en blogg som startades i samma syfte. Där kan man följa ”En om dagen” från en dag till nästa. Under ett år! Kom till LOD och fashineras av detta unika projekt som verkligen slår en med häpnad när du ser allt på en gång.

Vernissage tisdagen den 22/2 kl 16.00-19.00 utställningen pågår till den 5/3 2011. Torsdagen den 24/2 har vi kvällsöppet till 19.00. Varmt Välkomna.

En om dagen, blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.