”Bubblor” årets sprudlande julutställning!

Eriks Tidängs "Armbandsur som visar ett ögonblick". Bubblor som visar en plats och ett tillfälle, som små världar att vandra i och upptäcka.
Eriks Tidängs ”Armbandsur som visar ett ögonblick”. Bubblor som visar en plats och ett tillfälle, som små världar att vandra i och upptäcka.

Vernissage

Lördagen den 27e November mellan 12-16

Enligt LODs tradition bjudet vi på hemlagad glögg under vernissagedagen! Utställningen pågår till den 23 december, sedan stänger LOD för att fira jul och nyår!

Tänk att vi kan ha vernissage igen, att ni kan få komma till oss och se våra saker och prata med oss och varandra! Vi har lekt med temat bubblor och som alltid har det blivit både korpus och smycken. Utställningen som ni kommer få se utstrålar glädje och förväntansfull, pirrig, bubblig julighet. 

En annan LOD tradition inför julen är de små etsade eller byggda föremålen av olika metaller med anknytning till årets jultema. De finns även i år och  kostar mellan 150 och 200kr.

Och ni får bara inte missa ”Tryck på knappen” i lilla fönstret i år. Anna Nordström har gjort en installation som är något alldeles extra där!

Julklappar och sista minuten beställningar

Vi har också fyllt på i skåp och lådor så att det ska finna julklappar i många stilar och prisklasser att välja på. Som vanligt finns vi där för att diskutera och hjälpa er med era beslut. Även en del sista minuten beställningar kan vi fortfarande hinna tillverka. Så har du en egen ide, eller har sett ett smycke eller föremål som vi inte har i lager just nu, hör av dig så snart du kan!

"Bubblor" årets sprudlande julutställningEPetronella har gjort bubbliga örhängen i silver och oxiderat silver med hjälp av en av LODs duktiga lärlingar, Emmeli Holm.
Petronella har gjort bubbliga örhängen i silver och oxiderat silver med hjälp av en av LODs duktiga lärlingar, Emmeli Holm.

Även julföremål från andra år, exempelvis förra årets tema ”Ljus och skugga” finns om du frågar efter dem.

VIDA Museum & Konsthall  liksom Sigtuna Museum & Art visar också föremål från oss i sina butikers julutställningar. Titta in om det är i era krokar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.