Coronasäkert på LOD

På Lod gör vi allt vi kan för att du ska känna dig trygg med att handla hos oss. Kundtrycket i vår butik är ofta inte så högt och vi har nu även begränsat besöken av kunder till ett sällskap i taget. Även du som kund kan hjälpa till att hålla nere antalet i lokalen genom att göra dina dina beställningar och julklappsinköp i god tid. Om du kommer till oss och det är en kund i butiken ber vi dig ringa 08-652 22 28 och lämna ett nummer så ringer vi upp så snart butiken är tom igen. Vi är också mycket noga med att vi själva och våra lärlingar stannar hemma vid minsta symptom och strävar efter att hålla avstånd till dig som kund.

För dig som vill ha extra säkerhet;

Fönstershoppa!

På Lod har vi ett stort skyltfönster mot gatan med en disk i lagom höjd. Om du ringer oss på 08-652 22 28 kan vi assistera dig inifrån butiken medan du står skyddad utanför. Vi kan visa upp så väl föremål som smycken på det här viset och tar oss gärna tid att göra det. När du beslutar dig för ett köp packar vi det i en påse och du betalar med swish. Säkert och enkelt!

Boka tid

Mellan 10.30 – 11.00 tisdag till lördag kan du boka en privat visning i butiken. Då är du säker på att få vara ensam med en av oss. Bokningar görs endast via telefon, på 08-652 22 28, under våra öppettider.

LODs postorder

Inom kort presenterar vi en grupp föremål som tillverkas i mer än ett exemplar och kommer att finnas i lager hos oss. Föremålen är noga måttsatta och fotograferade så att du lätt kan göra en beställning av oss.  För att beställa mejlar du helt enkelt formgivaren och gör upp med hen om leverans. Normal leveranstid är en vecka och porto tillkommer med 150kr per beställning. När formgivaren bekräftat lager och din beställning betalar du via swish. Om ditt föremål är populärt och har tagit slut är normal leveranstid ca 14 dagar.
När vi ser din betalning levererar vi via postnord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.