Ett nytt sätt att handla julklappar på LOD

Ett nytt sätt att handla julklappar på LOD! Pernilla Sylwan, Hög Fattning, är en del av LODs nya sida "Lätt att beställa"
Pernilla Sylwan, Hög Fattning, är en del av LODs nya sida Lätt att beställa

Lätt att beställa – Ett nytt sätt att handla julklappar på LOD!

Ni kan ha sett att vi har en ny rubrik på vår hemsidan? Här finns smycken och föremål som vi tillverkar i mer än ett exemplar här på LOD. Vi har skapat den här sidan för att underlätta för alla LODs vänner som bor över hela Sverige att handla av oss utan att behöva resa eller komma till butiken. Om du klickar på en av bilderna hittar du mer information som mått, material och priser. Du kan enkelt beställa genom att kontakta formgivaren direkt, mejladressen till formgivaren ligger under bilderna.

Så här gör du:

  • Mejla formgivaren som tillverkat det föremål du är intresserad av.
  • Du får ett bekräftande mejl och samt LODs swishnummer.
  • Vi postar rekommenderat via postnord, frakt tillkommer med 150kr inom Sverige

Jultider på LOD

LOD kommer att ha extra öppet måndagen den 21/12 kl 11–18. I övrigt gäller våra ordinarie öppettider tisdag–fredag 11–18 och lördag 11–15. Inför jul erbjuder vi ett förlängt öppet köp. Eftersom LOD även i år har stängt under mellandagarna kan du be oss förlänga ditt öppet köp till och med den 16 januari 2021.

Varmt välkommen

Ett nytt sätt att handla julklappar på LOD! Erik Tidäng Ginko, halsband 1300kr
Ginko, halsband 1300kr
 Blomhalsband i många färger, silver och emaljlack av Pernilla sylwan
Blomhalsband, 1400-2400kr st
Maki Okamoto Paper Shadow, oval 1900kr
Paper Shadow, 1900kr
Ett nytt sätt att handla julklappar på LOD! Små berlocker på tunna silverkedjor i silver, oxiderat silver och silver med keumboo, silver täckt av en tunn plåt med 24k guld.  Petronella Eriksson
Dvärgmåra, från 1350kr
Ett nytt sätt att handla julklappar på LOD! ljuslykta för värmeljus, skuggspel. Av nysilver tillverkad av Anna Nordstrom på LOD metallformgivning.
Penta, ljuslykta 300kr
Line work, ring 1900kr Anna Nordström.
Line work, ring 1900kr

På LOD gör vi allt vi kan för att du ska känna dig trygg att besöka oss. Vi har därför begränsat besöken av kunder till ett sällskap i taget. Om du kommer till oss och det är en kund i butiken ber vi dig ringa 08-652 22 28 (eller knacka på) och lämna ett nummer så ringer vi upp så snart butiken är tom igen.

Det går också bra att handla genom fönstret. Om du ringer oss kan vi assistera dig inifrån butiken medan du står utanför. När du beslutar dig för ett köp packar vi det i en påse och du betalar med swish. Säkert och enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.