Lena-Stina Jerström lämmnar LOD för nya äventyr!

 Lena-Stina Jerström
Lena-Stina Jerström

Hej vänner!

Från och med april så kommer LOD bestå av 6 medlemmar istället för 7. Det är på grund ut av att jag, Lena-Stina Jerström, efter mycket huvudbry har bestämt mig för att gå ur denna unika förening som LOD Metallformgivning faktiskt är. Det jag istället ska göra är att bygga upp en egen verkstad jag ska jobba ifrån vilket känns både spännande och läskigt. Men mest spännande.

Jag vill såklart passa på att tacka för alla möten och det förtroende som ni kunder gett mig i att tillverka speciella saker åt er. Jag hoppas det bara kommer fortsätta så.
Jag slutar alltså inte ta beställningar, sälja eller tillverka, men kommer göra det från annat håll. Det kommer bli mkt jobb, men jag är övertygad om att det blir bra.

I 9 år har jag varit del av detta ställe. Jag har en väldig massa kärlek till det och till alla de människor som är här både dagligen och ibland. Så det är med blandade känslor jag nu ansluter mig till dem som är här ibland (eller ganska ofta) på besök. Det är helt enkelt dags ❤️.

Tack och vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.