LOD är tillbaka!

Vaser och smycken av LODs medlemmar.
Smycken och vaser i silver, koppas och ädelstenar av LODs medlemmar

LOD är tillbaka, och den här veckan har vi;

JULGRANSPLUNDRING!

Hela denna veckan kostar våra julgranshängen och bokmärken 120kr/st. Dessa små föremål är tillverkade i mässing, brons, stäl, nysilver eller koppar, och eftersom vi hållit på traditionen med att tillverka dem under många år så finns det många varianter av dem!

Vi ser dem som det perfekta alternativet när man vill ge någon en liten men beständig gåva, eller som ett vardagsföremål att njuta av själv! Sedan åker de ner i sina lådor igen, men ni kan alltid fråga efter dem om ni saknar dem vid någon annan tid på året.


LOD är öppet 11-18 tisdag till fredag och 12-15 på lördagar!

Nästa måndag skyltar vi om i butiken och ställer fram nya föremål och smycken i skyltningen. Kom gärna in och titta både i skyltningen och i alla våra skåp och lådor. Efter mer än 20års arbete finns det sånna otroliga mängder häftiga saker att se hos oss. Hittar du ändå inte det just du längtar efter så jobbar vi som alltid gärna tillsammans med dig för att åstadkomma din dröm, antingen det är en tekanna, en vigselring eller det perfekta halssmycket.

Vi få hoppas att alla barn och vuxna har njutit av tåget ordentligt, för nu åker det ner i sin låda igen. Kanske är det någon därute som behöver en förvarning? Undrar vad som kommer hända härnäst när man trycker på knappen?

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.