EDC – vårutställning på LOD!

EDC - vårutställning på LOD! Kedja med all du behöver av Judit Fritz.
Kedja med all du behöver tillverkad och formgiven av Judit Fritz.

EDC – everyday carry, årets vårutställning på Galleri LOD!

Vernissage lördag den 18 maj kl 12-16

Vad har vi i våra fickor? är det bara ludd eller har vi precis det vi behöver för att klara av en stor eller liten kris? Vad behöver vi för att klara oss i vardagen?

Räcker en penna/ pillerdosa/ fällkniv eller behöver vi en väska för att få med oss allt som är viktigt?Är Judits kedja en lösning på hur du vill bära med dig det du behöver? Eller behöver du kanske Eriks nyckelhållare för neurotiker?

Erik Tidängs nyckelhållare för neurotiker. Anna Nordströms korthållare i patinerad koppar.

I EDC – årets vårutställning på LOD funderar vi över vad någon annan kan behöva för att livet ska bli lättare och roligare. Föremål för vardagen kan ju ha rent praktiska funktioner, men de kan också vara bärare av budskap om vilka vi är eller minnen av det som är viktigt för oss. Vad vill ndubära med dig? Är någon av de föremål och smycken vi drömt fram och tillverkat något för dig? Eller kan det vara den perfekta present åt en nybakad student?

Handgjord fällkniv som kan användas som smycke tillverkad av stål och silver. Albin Josephson. Pocketbox i mässing tillverkad av Erik Tidäng. Spork av silver. Sked och gaffel i ett att bära med sig av Petronella Eriksson

Som vanligt är LODs lådor och skåp fyllda av smycken och föremål som passar till livets alla små och stor händelser.

Utställningen pågår till den 8:e juni.

Vi önskar er varmt välkomna!

Pillerburk i titan av Erik Tidäng. Ring av silver tillverkad av Pernilla Sylwan. Blåbär, Vaccinium myrtillus, en nyckelart för den biologiska mångfalden. Kanske någon behöver en påminnelse? Smycke av Petronella Eriksson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.