Ny skyltning och sommartider!

Ny skyltning och sommartider! Ett halssmycke av silver och sötvattenspärlor signerat Judit Fritz.
Ett halssmycke av silver och sötvattenspärlor signerat Judit Fritz.

Sommartider på Galleri LOD

Lod stänger för sommaren den 29/6 och öppnar igen den 20/8

Så skynda er hit för att se allt det nya och för att kanske hitta den där speciella gåvan. Något du vill ge till någon annan, eller till dig själv?

Ny skyltning och sommartider! Korpus av Erik Tidäng där Många små kopparfjäll har nitats samman för att bygga en volym.
Korpus av Erik Tidäng där många små kopparfjäll har nitats samman för att bygga en volym.

LOD visar en ny skyltning!

Judit Fritz har skyltat om Galleriet till en lätt och ljus sommarskyltning. En nyhet är en plats i vårt stora fönster där vi kommer att presentera nya verk så att alla kan se resultatet av det som händer inne i verkstaden. Det är så tillfredsställande att se människor i alla åldrar stanna vid våra fönster, och vi märket att nya människor tillkommer när vi ändrar det vi visar utåt. Förhoppningsvis gör den här förändringen det ännu mer spännande att titta in hos oss!

  1. Örhängen, delvis oxiderade i silver av Judit Fritz. 2. Smycken där du själv väljer dina symboler. Tillverkade i silver av Albin Josephson. 3. Örhängen i silver av Judit Fritz.

Petronella deltar i utställningen Woodlands

En konstutställningen på Göteborgs naturhistoriska museum där sju konstnärer delar sin relation till skogen genom smyckeskonst, bildkonst och installationer. 

Smyckekonstnärerna Sofia Bankeström, Åsa Elmstam, Petronella Eriksson, Catarina Hällzon, Therese Johansson och Lena Lindahl visar smycken och korpus bildkonstnären Iris Alexandrov visar fotografi, film, installationer och ljudverk.

En konstutställningen på Göteborgs naturhistoriska museum där sju konstnärer delar sin relation till skogen genom smyckeskonst, bildkonst och installationer.

Smyckekonstnärerna Sofia Bankeström, Åsa Elmstam, Petronella Eriksson, Catarina Hällzon, Therese Johansson och Lena Lindahl visar smycken och korpus. Bildkonstnären Iris Alexandrov visar fotografi, film, installationer och ljudverk.

– Museet som institution är bra på fakta, men kanske inte alltid så bra på känslor. Konsten har styrkan att väcka emotionellt engagemang kring viktiga skogsfrågor, inte minst biologisk mångfald, säger Renée Göthberg, program- och utställningsansvarig. Läs mer HÄR!

 Utställningen pågår 1 juni 2024–3 november 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.