Makis nya resa!

Makis nya resa! Nu fortsätter Mako Okamoto vidare från LOD. Maki på LOD Bild : @christianhabetzeder
Maki på LOD Bild : @christianhabetzeder

Nu fortsätter Maki Okamoto vidare från LOD

Vi kommer att sakna henne mycket men glädje oss åt att hon hittat något hon brinner för och vill göra! Så här skriver Maki;

”Sedan 2012 har jag, Maki Okamoto varit en del av LOD och nu är det dags för mig att gå vidare till nästa steg i livet. Att lämna LOD och bygga egen verkstad i Blackeberg där jag bor och dela med mig av min glädje till konsthantverk på ett annat håll. Jag ska fortsätta att tillverka smycken, vigselringar och konstverk såsom jag gör nu, men också ska börja hålla kurser. Jag ska bjuda in nyfikna människor till min verkstad, så att de kan testa på att vara konsthantverkare. Jag ska dela med mig av hur fantastiskt det är att tillverka saker med sina egna händer.

Det känns både läskigt och sorgligt att lämna mitt älskade LOD, platsen där jag har lärt mig allt från silver/guldsmide och det svenska språket, och där jag spenderat den största delen av mitt svenskt liv. Men jag är också stolt över mig själv, att ha fattat detta stora beslut att gå vidare till något nytt. Jag är kvar på LOD fram till slutet av mars. Från april då blommar det i Blackeberg.

Följ med @maki_okamoto för uppdatering av Makis nya resa. Många kramar, Maki”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.