25/11 Elin Hedberg på LOD!

Elin Hedberg visar utställningen ”Motståndskraft” på Galleri LOD fram till och med den 25/11.

25/11 är sista dagen för Elin Hedberg på LOD!

Fram till och med den 25/11 visar vi utställningen ”Motståndskraft” på galleri LOD!

Det är alltid något speciellt med att få höra en konstnär prata om sina verk. Särskilt när konsten består av exceptionellt hantverk parat med lager på lager av tankar om form, som i Elins skulpturala korpus. Nu har ni som missade vernissagen och specialvisningen av Elin Hedbergs utställning en ny chans! Den 25/ 11 är sista dagen för hennes utställning på Galleri LOD, och då kommer hon att finnas där för att berätta mer om sina magiska drivna kärl där silvret intimt samspelar med naturen.

En av det stora sakerna med att ha en gästutställare på LOD är att vi får ta i deras saker. Att bära dem fram och tillbaka ger in intimitet med en konstnärs verk som är så fin att uppleva.

Håll utkik efter LODs specialvisningar!

Förutom våra vernissager händer det ofta annorlunda saker på galleri LOD. Om du är med i vårt register kan du bli inbjuden att vara med!

Ett exempel är spcialvisningen med Elin Hedberg som vi hade den 12/11. Elin Hedberg berättade om sina drivna silverskulpturer på ett medryckande vis! Det är roligt att få förstå så mycket av hur föremålen blir till både rent fysiskt och i konstnärens tankar. Och Anna Nordström förgyllde tillställningen med fantastiska tilltugg!

Klicka HÄR för att gå med i LODs utskicksregister. Vi hör inte av oss så väldigt ofta, men skickar ut en del inbjudningar och några nyhetsbrev per år. Om ni ger oss en fysisk adress kommer det också att dyka upp vernissagekort i er brevlåda ungefär fyra gånger per år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.