”Kosmisk Jul” på LOD!

Erik Tidängs “kapsel”. av järn och mässing. En stor behållare med ett litet innermått.
Erik Tidängs “kapsel” av järn och mässing. En stor behållare med ett litet innermått. Eller kanske är det ett rymdskepp?

Kosmos, kosmiskt möte, världsordning. Mikrokosmos och makrokosmos. Stort och smått som vi kanske inte ser med blotta ögat. I årets julutställning ger vi på LOD oss långt ut i rymden men också djupt in i oss själva och världen omkring oss. På lördag är det vernissage för ”Kosmisk Jul” på LOD!

Vernissage på LOD den 2 december, kl 12-16

Julvernissagen är en av årets höjdpunkter på Galleri LOD! Våra etsningar, i år naturligtvis på temat Kosmos, har enligt LODs tradition specialpris under vernissagen. Och så bjuder vi på Klaras hemgjorda glögg! Det brukar bli fullt i galleriet och vara väldigt mysigt den dagen.

Här kommer första omgången av LODs Juletsningar!

I det här paketet fanns Annas lilla kosmos och hennes fantastiska interaktiva stjärnkarta i rostfritt stål. Klara virvlande kosmos i mässing, Pernillas vackra komet också i mässing och Petronellas referens till den orfiska kosmologin, som hon tillverkar i mässing och patinerat brons. Vi håller tummarna för att även Judits etsningar dyker upp innan vernissagen!

Vi önskar er varmt välkomna till ”Kosmisk Jul” på LOD nu på lördag!

Utställningen pågår till den 23:e december sedan stänger vi för jul och nyår och öppnar igen den 9:e januari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.