Craft Week -“Lysande föremål”

Skuggor skulle kunna anses ha ett komplicerat förhållande till ljus  Anna Nordström. Craft Week -"Lysande föremål" på LOD!
Skuggor skulle kunna anses ha ett komplicerat förhållande till ljus. Lampa/skulptur av Anna Nordström

“Lysande föremål” på Galleri LOD!

Under Stockholm Craft Week visas utställningen “Lysande föremål” på Galleri LOD. Vi tänder upp lokalen på Norra Agnegatan med lysande föremål. Alla har på sitt unika sätt arbetat med ljus som en komponent i sina verk. Det blir både lampor och ljustakar och så väl sklupturala verk som besjälade bruksföremål.

Vernissage onsdagen den 4 oktober, kl 12-18, här på Galleri LOD

För att ge alla Craft Week besökare möjlighet att ta del av utställningen har vi extra öppet söndagen den 8/10, kl 11-15

Aktivitetsnivån i verkstan har varit extremt hög under början av den här hösten. Alla LOD medlemmar har gjort nya verk till den här utställningen. Samtidigt som fler av oss deltar i andra utställningar både inom och utom ramen för Stockholm Craft Week. Längre ner på sidan hittar ni ett kalendarium som ni kan titta i för att inte missa något av allt det jobbat med!

Utställningen pågår tom 21/10

Stockholm Craft Week – Lysande föremål

LOD utanför LOD

Flera av oss på LOD deltar även i andra utställningar under Stockholm Craft Week. Och Pernilla har en separatutställnig. Och Petronella ska till Paris..

Här har vi gjort en genomgång av alla de utställningar som någon av våra medlemmar deltar i under de kommande veckorna!

Stockholm Craft Week – Lysande föremål

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.