”Lysande föremål” på Galleri LOD

Stockholm Craft Week – Lysande föremål
I år går Stockholm Craft Week av stapeln 4-8 oktober! LOD deltar med utställningen "Lysande föremål". Här sysn Erik Tidäng bidrag till utställningen!
Här ser ni Erik Tidängs bidrag till utställningen ”Lysande föremål” som visas på Galleri LOD 4-21/10 som en del av Stockholm Craft Week.

Stockholm Craft Week
”Lysande föremål”

Den 4–8 oktober firar Sveriges största evenemang för samtida konsthantverk fem år. Idag släpps det maxade programmet – Här hittar du det!

”Lysande föremål” på Galleri LOD!

VI tänder upp lokalen på Norra Agnegatan med lysande föremål för att fira Stockhol Ceaft Week! Alla LODs medlemmar har på sina unika sätt arbetat med tankar om ljus som ytterligare en komponent i sina förmål.

Vernissage den 4/10 mellan 12-18

För att ge alla som kommer till stan inför Craft week möjlighet att ta del av utställningen har vi extra öppet Söndagen den 8/10 11-15.

”Lysande föremål” pågår på Galleri LOD till och med den 21/10. Håll utkik här för att se mer bilder av vad som komma skall!

Om Stockholm Craft Week

Stockholm Craft Week syftar till att synliggöra det samtida konsthantverket och stärka dess position på en samtida konstscen, såväl nationellt som internationellt.

Förra året slog evenemanget rekord i besökarantal – under fyra fullmatade höstdagar i oktober besökte 12 590 konstintresserade personer närmare 200 programpunkter runt om i huvudstaden med omnejd.

Craft Week har sedan starten 2019 etablerat sig som ett av de intressantaste kulturevenemangen i Sverige, med en ständigt växande publik. I år medverkar hundratals konsthantverkare från hela landet, med över 200 programpunkter av olika slag. Arrangörerna är KonsthantverkscentrumKonsthantverkarna och Svensk Form . Press kontakt: Maj Sandell, maj.sandell@konsthantverkscentrum.

Stockholm Craft Week 2023 genomförs med stöd av Stockholms stad, Region Stockholm och Kulturrådet.

Stockholm Craft Week – Lysande föremål

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.