Emmeli Holm säljer på LOD!

Emmeli Holm säljer på LOD! Emmeli Holm "Mina Instrument".
Emmeli Holm ”Mina Instrument”.

Emmeli Holm säljer sina smycken och instrument på LOD!

Under ett antal år har Lod haft den bästa lärling någon smed kan önska sig. Nu är hon utexaminerad och i färd med att bygga upp sitt lager och få sitt företag att rulla. För att få henne att stanna en stund till hos oss har vi bjudit henne att sälja sina smycken och föremål i vår butik! Så håll utkik hos oss efter Emmeli Holm!

Emmeli fastnade för silver och smyckestillverkning när hon studerade på Vårdingeby Folkhögskola. Därefter studerade hon metallformgivning på Leksands Folkhögskola. LODs Klara Eriksson som är huvudlärare där såg både talangen och hennes förmåga att verka i grupp och fick henne att söka som lärling på Lod.

Emmeli har en djup och intuitiv insikt i hur man kan forma och bygga smycken och föremål av metall. Hennes verk växlar mellan en tuff råhet, som i hennes smycke av en skosula, och en poetisk mjukhet, som i verken i hennes avslutnings projekt ”Mina instrument”. Hon har haft oss alla som lärare, vilket gör att hon är den enda i verkstan som känner till alla knepen och teknikerna som vi använder.

Emmelies hemsida –emmetall.com

Men det är mer än bara kunskap om metall som krävs i början av en karriär. Därför arbetar Emmeli parallellt med att utveckla sina smycken och former, och att fotografera dem och lägga upp dem på sin hemsida. Gå gärna in och titta på emmetall.com och kommentera det ni ser! Och ni som redan köpt något av henne, glöm inte att en google recension gör att fler kommer att hitta henne och hennes verk!

Vi hoppas att tiden framöver här hos oss ska ge Emmeli utrymme att skapa den plattform som hon behöver inför en lång och givande karriär som metallformgivare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.