God jul och gott nytt år!

Galleri LOD i vinterskrud! God jul och gott nytt år!
Galleri LOD i vinterskrud!

Bara dagar kvar till Jul!

På Galleriet håller vi värmen uppe och dörren öppen fram till den 23/12 då vi har öppet 11-15. Så ni som inte hittat de perfekta julklapparna har fortfarande möjlighet att ge era kära något genomtänkt, kärleksfullt och hållbart!

Förutom smycken och föremål i silver och andra material finns som alltid vid jul våra etsade juldekorationer. Det är värt att komma förbi bara för att se Annas fantastiska stjärnkarta, som tyvärr inte gör sig på stillbild…

Den 23/12 stänger LOD och öppnar igen den 9/1 2024!

Judit ställer ut på Nordiska Galleriet Archives

Missa inte att se samlingsutställningen Sonoma Series #1, där LODs Judit Fritz ställer ut tillsammans med elever från Konstfack! Nordiska Galleriet Archives ligger i Magasin 6 på Frihamnsgatan 50 i Stockholm. Mer om utställningen kan du läsa HÄR!

Emmeli lämnar oss… -och flyttar till Maki!

Den 23/12 är också sista dagen då ni kan möta Emelie Holm och hennes fantastiska smycken på Galleri LOD. Emelie kom till oss som lärling och har sedan hyrt plats och sålt sina verk i vår butik. Hon har också medverkat i flera av vår utställningar och haft sin första separatutställning hos oss. Det kommer att bli tomt!

Men ni kan fortsätt att köpa hennes verk och träffa henne på samma ställe som ni kan träffa en annan gammal LOD-smed! Emelie flyttar nämligen in på  ”Smedjan Blackeberg” hos Maki Okamoto och Agnes Larsson. Adressen är Grundtvigsgatan 27 i Bromma och de närmaste tunnelbanestationerna är Islandstorget och Blackeberg. Läs med HÄR!

God jul på er allihop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.